#IMPREUNA

Campania #IMPREUNA

Dragii noștri
Campania #IMPREUNA am gândit-o pentru noi toți in aceste doua săptămâni de când #staiacasa cu activitatea întreruptă la Restaurantul Casa Vikingilor.
Conștienți ca eroii din prima linie, Spitale, Salvare, Pompieri, Jandarmi, Poliție, sunt depășite de situație și au nevoie de hrana de azi redeschidem cateringul la Restaurantul Casa Vikingilor, cu un meniu zilnic de patru feluri de mâncare felul 1+2, la alegere și cu Pizza cea de toate zilele. Pentru ca ne pasa de voi și de noi in același timp, bucătarii, după cele 2 săptămâni de izolare sunt nerăbdători sa va încânte gusturile.
Prețul meniului este doar 20 lei/porție, iar Pachetul Family de 4 Porții va costa 60 lei. Pizza este la prețul normal. Comanda se face telefonic, tot ceea ce pregătim este in condiții de 100% siguranța, cu plata cu cardul și ridicare la usa sau cu taxa de livrare și livrare la domiciliu.
Din acești bani, 25% vor fi folosiți pentru aprovizionarea cu alimente pentru eroi menționați mai sus. Deasemenea avem un cont in care puteți face donații tot in acest scop.
Tel: 0264-375.166 sau 0372-377.377

CASA VIKINGILOR CATERING
RO85CECECJ0130RON0914962.